[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2540″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

BEMUTATKOZÁS

Egészség I Anti-aging I Vitallitás

[/vc_column_text][vc_column_text]Azon dolgozom, hogy a magyar embereket segítsem a teljes életmódváltásban, olyan ideális testet kapjanak vissza, ami nem csak kiváló állapotban van, ha nem hosszú távon a mindennapokban fenntartható egy tudatos rendszerbe szedett táplálkozással és tudással. Tanítom az embereket, hogy használati útmutatót kapjanak a testükhöz és életük végéig tudják hogyan legyenek jó állapotban.

Azért hoztam létre ezt az oldalt, mert az életmódváltáshoz és a test optimális működéséhez elengedhetetlenül szükségesek az esszenciális zsírsavak helyes arányú bevitele, mivel az egész szervezetünk állapotát sejt szinten képesek meghatározni.

Az Omega-3 mozgalom keretében ismeretanyagot adok az esszenciális zsírsavak jelentőségéről és arról hogyan befolyásolja a szervezet működését az Omega-3 és Omaga-6 arányának felborulása. Hogyan lehet visszaállítani az egyensúlyt, hogy megelőzzük a szervezet idő előtti öregedését és az időskori elbutulást.

Szeretném, ha az emberek jól éreznék magukat a bőrükben, elégedettek és boldogok lennének, mert ideális jól működő testben élhetnek. Számos elégedett ügyfél van mögöttem és ez bizonyítja, hogy működőképes tudást kapnak nálam az ügyfelek. Szeretem a munkám és szeretek embereknek segíteni, és minden energiámmal azon vagyok, hogy az emberek, akik hozzám fordulnak újra jól érezzék magukat a bőrükben.

Ha Te is életmód váltás előtt vagy, biztos felmerült már benned is a kérdés, hogyan is kezdj neki.

Amennyiben a teljes életmód váltó program érdekel itt tudsz jelentkezni egy ingyenes konzultációra:                        [/vc_column_text][vc_btn title=”Az életmód váltás is érdekel jelentkezem egy konzutációra!” style=”flat” color=”green” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Ftestszerviz.hu%2Feletminoseg-teszt%2Faff%2Flaszlomagdi%2F|||”][vc_empty_space][vc_column_text]Live instagram galériám tekintsen be mindennapjaimba![/vc_column_text]

[vc_facebook][vc_googleplus][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tabs interval=”0″][vc_tab title=”Kiknek is ajánlom?” tab_id=”6d59838e-7919-0″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Az Omega-3 egy esszenciális zsírsav, amelyet a szervezet nem képes előállítani, ezért a napi szükségletet biztosítani kell a szervezet zavartalan működéséhez. Hatékony és egyben legideálisabb Omega-3 forrás az EPA és DHA bevitelhez a kiváló minőségű folyékony halolaj.

Az életvitelünk egészségesebbé tételéhez és a hosszú élethez elengedhetetlenül szükséges. Az Omega-3, amire már születésünk előtt is szükségünk van és egészen a halálunkig ügyelnünk kell a megfelelő mennyiség pótlására, ezért ajánlható:[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

 • kismamáknak
 • gyermekeknek
 • anyukáknak
 •  diákoknak
 • sportolóknak
 • vállalkozóknak
 • menedzsereknek
 • idős embereknek
 • stresszes munkakört végzőknek
 • egészség tudatos embereknek
 • 3 műszakban dolgozónak
 • erős fizikai munkát végzőknek.

omega3 program

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Az a cél a rendszeres halolaj fogyasztással, hogy a szervezet feltöltődjön jó olajokkal, mivel az Omega-3 részt vesz a sejtműködésben, beépül a sejthártyába és rugalmassá teszi azt, segítve a sejtek tisztulását és a sejt membránok átjárhatóságát.
 
Az Omega-3 rendszeres bevitelével elvárható az az eredmény, hogy az Omega-3 és Omega-6 aránya mindig megfelelő legyen a szervezetben, így minimálisra lecsökken az akut gyulladással járó betegségek kockázata.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tab][vc_tab title=”Mi a küldetésem?” tab_id=”22291b0d-36fc-6″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Szeretem a munkám és szeretek embereknek segíteni, és minden energiámmal azon vagyok, hogy emberek akik hozzám fordulnak újra jól érezzék magukat a bőrükben. Képesek legyenek boldog életet élni és ne a testi problémáik vegyék el a figyelmüket a mindennapokban. Olyan tudást és másik nézőpontot adni, hogy képesek legyenek megteremteni egy ideális jól működő testet, amit életük végéig meg is tudnak őrizni.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tab][vc_tab title=”Az én történetem” tab_id=”1435070980905-2-4″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Az elmúlt 8 évben folyamatosan kerestem a saját utamat és azt az utat, hogyan lehetek hosszútávon egészséges a családommal együtt, extra kiadások nélkül.

Ez a keresés onnan kezdődött, hogy folyamatos emésztési problémáim voltak és a testsúlyommal sem voltam tökéletesen elégedett a két fiam megszületése után. Előadásokra jártam és nagyon – nagyon sok módszert, táplálék kiegészítőt és méregtelenítő kúrát végig csináltam, hol több, hol kevesebb sikerrel. Az átlagnál jóval egészségesebben táplálkoztam az elmúlt években és még sem oldódtak meg a problémáim. Nagyszerű módszerekkel és emberekkel találkoztam, és igazán sokat tanultam, de az emésztésem működésében számomra kielégítő eredményt nem tudtam elérni: továbbra is folyamatos volt a székrekedésem és az energia szintem is hagyott maga után kívánni valót.

Nagyon gyakran túl türelmetlen és stresszes voltam annak ellenére, hogy mindig kerestem sportolási lehetőséget, futok, síelek, biciklizek. Az út keresése során sokat segített, hogy végig jártam a Spanyol zarándokutat, az El Caminot. Az egészség témakörében több könyvet elolvastam, fokozatosan kezdtem megérteni a lényeget, de ez még mindig kevés volt arra, hogy rendszer legyen belőle és teljesen hétköznapokban használható módszerként használhassam.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Arra jöttem rá, hogy nagyon sok minden tudok, de kevés mindent alkalmazok és megértettem, hogy egyetlen jó minőségű táplálék kiegészítő és „szuper„ élelmiszer sem pótolhatja az életmódváltást és önmagában nem tudja visszaállítani a test kibillent egyensúlyát. Amire viszont kiemelt figyelmet kell fordítani az az Omega-3 és Omega-6 arányának visszaállítása, hogy a szervezetben megelőzzük a rejtett gyulladások kialakulását. Az esszenciális zsírsavakat a szervezet ne tudja előállítani és sajnos nagyon keveset viszünk be a táplálkozásunkkal. A mai világban bizony a megváltozott körülményeket figyelembe kell venni a táplálkozási szokásaink kialakításánál, mert ma már nagyon mást jelent az „élelmiszer”, mint nagy- anyáinknak az idejében.

„Az étkezési szokások az ipari forradalom óta jelentősen megváltoztak. Ezen változások közül kettő – hogy túl sok, húsokból származó telített zsiradékot, illetve túl kevés telítetlen zsiradékot fogyasztunk – a kutatások szerint igen rosszat tesz a szívnek. Az 1950-es években az orvosok arra kezdték biztatni az embereket az Egyesült Államokban, hogy több telítetlen zsiradékot egyenek. Az Omega-3 olajokról viszont elfeledkeztek. Az élelmiszeripar vagonszám termelte a többszörösen telítetlen olajokat, mind kereskedelmi, mind otthoni háztartási célokra. Az országot elárasztották a kukorica-, a mogyoró-, a kendermag-, a napraforgóolajok, melyek mind tele vannak Omega-6 olajjal, viszont igen kevés Omega-3 olajat tartalmaznak.”

„Szerencsére az 1970-es években felfigyeltek arra a tényre, hogy milyen hihetetlenül kevés szívbetegség fordul elő a grönlandi eszkimók körében annak ellenére, hogy rengeteg zsírt esznek. Kiderült, hogy az általuk fogyasztott zsír tele van az oly sok ideig mellőzött Omega-3 olajokkal, melyek az étrendjük legnagyobb részét kitevő halakból és kagylókból származik. Ezek a hírek újabb kutatási lázat ébresztettek. Végül is ezek a kutatások arra az eredményre jutottak, hogy az emberek számos problémája – rossz hangulat, ízületi gyulladás, immunrendszeri rendellenességek, depresszió és a sokszor halálos kimenetelű infarktus – részben abból ered, hogy nem fogyasztanak elegendő Omega-3 olajat.”

A legtöbb embert, ha megkérdezzük, mi a számára legfontosabb, az egészséget válassza, de még is kevesen tesznek igazán érdekében és néznek szembe a ténnyel, hogy az EGÉSZSÉG MINDENKINEK A SAJÁT FELELŐSSÉGE.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tab][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1438598738668{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 35px !important;background-image: url(https://omega3specialista.hu/wp-content/uploads/2008/09/pattern.png?id=743) !important;background-position: 0 0 !important;background-repeat: repeat !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Gondolt már arra mi mindent okozhat a Omega-3 hiánya? Lehet Ön is ebben szenved?

rejtett gyulladások, szív érrendszer, depresszió, cukor betegség, Alzheimer, ízületi fájdalom, fogyás, figyelem zavar, látás romlás zöld hályog, immunrendszer erősítés, koleszterin, ekcéma, pikkely sömör, fejfájás menstruációs görcsök, menopauza, bőrproblémák, emésztési zavarok, figyelemzavar
omega3 program

[/vc_column_text]

Akiknek már segítettem

Erik Lund

Customer Care
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis dignissim, purus non elementum consectetur, augue purus accumsan lectus, aliquam scelerisque.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis dignissim, purus non elementum consectetur, augue purus accumsan lectus, aliquam scelerisque.

Dodie Ansel

webdeveloper
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis dignissim, purus non elementum consectetur, augue purus accumsan lectus, aliquam scelerisque.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis dignissim, purus non elementum consectetur, augue purus accumsan lectus, aliquam scelerisque.

Dixie Bradford

webdeveloper
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis dignissim, purus non elementum consectetur, augue purus accumsan lectus, aliquam scelerisque.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis dignissim, purus non elementum consectetur, augue purus accumsan lectus, aliquam scelerisque.
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″]

A fiatalodás belülről kezdődik!

[/vc_column][vc_column width=”1/6″]

Az omega-3 segít fiatalodni!

[/vc_column][vc_column width=”1/6″]

Fiatalos belső, gyönyörű külső

[/vc_column][vc_column width=”1/6″]

A fiatalodás a változással kezdődik!

[/vc_column][vc_column width=”1/6″]

A változás Te magad vagy!

[/vc_column][vc_column width=”1/6″]

Egy életre szóló fiatalodás

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”]
standard

Annyi éves vagy, ahány éves az érhálózatod

“Annyi éves vagy, ahány éves az érhálózatod” A betegségek közül a köztudatban talán a tumor a legrettegettebb, miközben létezik egy Tovább >

standard

A halolaj vagy lenmagolaj a hatékonyabb?

Növényi Omega–3 vagy halolaj? A lenmag (legjobb növényi omega-3 forrás) nagy mennyiségben tartalmaz ALA-t (alfa-linolénsavat), amely az Omega-3 zsírok egyik Tovább >

Alvászavarok megoldások
standard

A nyugodt jó alvás jár mindenkinek

Fontos a jó alvás! Az Oxfordi Egyetem kutatócsoportjának kísérlete azt bizonyítja, hogy ha vérünkben magasabb az Omega-3 zsírsav-koncentráció, zavartalanabbul alszunk. Tovább >

[vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row]